Sunday, April 26, 2009

tok bukan bebulak....

rami-rami kita jadi jutawan di Malaysia...

SAPA SIKMOK JADI KAYA..???? angkat tangan lok...!!!!!

Yah !!! suma sikmok angkat tangan..apa sebabnya..????... sebab suma ingin nak idup kaya dan senang kat dunia tok dak..tapi dengan cara yang betol dan bukan dengan cara nipu atao curi duit orang lain...

Kat debah tok kita dapat nemu website yang bole nulong nyampey impian kitak, mun lah kitak menar-menar ingin nak jadi jutawan kat internet macam orang lain..Sikda yang mustahil mun kita menar-menar maok ngubah kewangan idup kitak. Tok bukan MLM yang slalu kitak urang nengar....dan bukan juak skim cepat kaya yang slalu nipu duit urg lain... tapi tok adalah sigek 'cara' yang nak nulong kitak jadi salah sorang yang akan jadi kaya. Sik pun kita jadi jutawan segera, asal kewangan dalam idup kitak sik jadi masalah besar. Sekurang-kurangnya kitak bole idup dengan ati senang tanpa riso pasal duit belanja. Bila kitak pegi ke website tok, banyak yang kitak diat dan blajar apa caranya nak jadi
JUTAWAN.

Dengan sikit yuran yang menar2 murah mun dibandin dengan sidak trader lain yg nge-charge studentnya, tok adalah lebih
bebaloy...Mun kitak attend kusus atao seminar yang penah dipolah cdak lain nang rega cdaknya sampey beribu ringgit. Tapi jangan lupak, bayaran yang banyak ya betol cuma sari jaknya ngajar.Pas ya kitak ditandah jalan kedirik. Mun dibandin dengan trader tok, nang puas ati kitak nak belajar giney nak jadi sorang JUTAWAN melalui bimbingan klas FOREX...klas dipolahkan selamak 3 bulan beturut-turut, dan 'support system' gik diberik sampey kitak menar2 arif dalam bidang Forex tok.


KENAK..!!!! SIK CAYAK KAH...?????


juh klik lok kat debah tok...

2 comments:

dukunlintah plk said...

salam...
benarkah? kitak dirik dah ngetest kah blom?

kak_ross said...

bukti nang ada depan mata...sebenarnya anak kmk pun bah..nya molah tok fulltime sbb keja dikpun...bagi yang bekeja pun bole juak asal maok jak nak nambah side-income...murah jak agik mun dibandin dgn cdak luar.kdg2 sampey ribuan juak yuran cdak lain ya, tapi ngajar gak sari duak..tok mun kitak ngekot trader tok sik rugi sbb nya ngajar sampey kitak menar2 pande dan dipantau gik nya lepas abis kusus tek..kmk pun gik tengah belaja juak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails