Thursday, December 18, 2008

'mak' urang baru kat ctok..

Baruk ari tok mak join kat ctok..lamak tok tek mak ada sigek weblog juak, tapi bekenaan hal keluarga besar laki mak yang mak create ..kerana jarang dibukak maka jarang juak di update….dekat weblog mak ya nang ada macam2 lah yang mak taruh..pasal kegiatan famili yg dipolah sepanjang taun 2008 tok.ada juak photo2 cdak famili suma..bukannya mak nak ngesor sapa famili mak ya,tapi sekadar tempat catatan yang boleh mak kongsi sama dgn ahli kluarga yg lain dan juak sapa2 yang mok kenal famili kamek ya..mun kitak nak raon kat sia pun bole juak... www.freewebs.com/rosamz

Sebenarnya sebelom tok pun mak dah makey blogger tok pake molah weblog famili mak..tapi ditukar ke freewebs.com. jadi biarlah blog hal kluarga ya lam ya jak..mak bukak sigek tok pakey mak luahkan apa jak yang ingin mak padah dan juak pakey mak curahkan apa2 jak ilmu yang ada sak kita sama2 dapat bekongsi pengetahuan.

Mulai ari tok,mak nak bejinak2 kat ctok juaklah..nang banyak idea dan crita nak dikongsi sama kat ctok..jadi apa jak yang mak tauk akan mak padah lah kat blog tok..sapa2 yang macha crita ataupun apa2 jak pengajaran ctok dapat k nambah ilmu kitak orang lah..mudahan dapat juak jadi panduan dlam idup..yang bagus amikkan jadi teladan, mun nak jaik ya jadi peringatan lah..
Jadi, bila jak mak dah mula ngerepak..kitak org jgn lah salah anggap..kerna setiap kerepak mak ya ada pengajaran yang di berik..

Insyallah akan ada lagi hal2 dan crita2 yang nak dikongsi kat ctok..melobor jak lam palak tok..tapi sabar lok..sigek2 lah dicrita kelak..mak arap dapat pembaca setia kat ctok dan beriklah apa2 komen kat blog mak tok pakey improve lagik penulisan kat ctok..ok..makaseh.jumpa gik klak..

6 comments:

Zatil said...

Eheheh. Kamek nunggah kitak apa? Mak Ross leh sik?

ross said...

apa2 jak pun boleh..nak nungah kak ross pun boleh, nungah mak ross pun no hal..asal jangan nungah dek ross jak..ngaro mek klak...haha

Queen@Miz said...

heheh...mek org nunggah mumy...bleh nak??? since mek nyebut mak mek mpun "bonda" heheheh..so.. mumy is the bestest choice for me..

ross said...

boleh lah Dang....rindok ati mek koh dapat nambah 'anak instant' kat ctok...jgn lupak ngabas2 blog mumy tok..k..

azai said...

assalamualaikum kak ross.
kitak nang! aher da jak madah ngan kamek blog address kitak, nakkah dah jadi urang no 2 pengekot setia kitak. mek mok nomo 1, alu dang dolok! huhu
sekpalah kak ross, best eh kitak ada blog, dapat pake nambah pengetahuan kamek tok. best eh..best best.. selamat datang kak ross..update2 selalu, jgn macam kamek sumandak jak.hehehe :)

ross said...

walaikumsalam azai..
makaseh sebab sudi jadi pengekot kmek juak.. nomor brapa pun xkiralah asal ada nempel kat blog mek tok.
insyallah, klak kmk isik pa2 jak kat ctok pakey baca kitak suma..tpi jangan lupak berik komen2 juak..k.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails